ZELFSTUREN WERKBOEK EERSTE STAP IN ZELFSTUREN

JUISTE BEGELEIDING BINNEN HANDBEREIK

Wij weten dat met de juiste begeleiding en ondersteuning ieder team uitermate succesvol zal zijn in hun vorm  van zelfsturende teams. Daarom heeft Zelfsturen.com dit boek en de community opgericht, zodat ieder zelfsturend  team de juiste begeleiding binnen handbereik heeft!

Dit werkboek is geschreven voor iedereen die denkt te starten of al aan het werk is in een zelfsturend team.  Het doel is om je als individu en als team op weg te helpen zodat je samen de eerste stappen kunnen zetten als zelfsturend team. Zodra je deze hebt gezet kan je met vertrouwen je weg vervolgen naar een succesvol zelfsturen team.

Wij van de stichting zelfsturen.com geloven dat ieder mens recht heeft op vrijheid en zelfbeschikking. We  hebben het ons doel gemaakt om de brug te zijn voor iedereen die deze vrijheden wil benutten op het werk.

Team Zelfsturen.com


  • Het boek is gratis te bestellen in PDF vorm of tegen betalen in boekvorm.
  • Wil je het boek bestellen stuur een mail naar info@zelfsturen.com en vermeld daarbij het aantal, het afleveradres en je contactgegevens (telefoon, e-mail)

Wij zijn erg benieuwd naar jullie mening over dit boek. Voel je vrij om je review, complimenten en tips hier te plaatsen zodat wij het boek kunnen verbeteren.